WCSF NOT WORKING

Topics: Web Client Software Factory, Project Management Forum, UIP Application Block discussion, User Forum
Oct 13, 2008 at 2:05 PM
Hi ...
i installed  WebClient Software Factory 2007,GAX,GAT,VStudio Service PACK1,AND, Enterprice Library  2007.
But in the vs2005 project -> Guidance Packages -- not showing websclientsoftware factory... how to solve this?plz help  me....
Oct 14, 2008 at 4:20 PM

Hi

 

Which version of the WCSF are you using (January 2007 or  June 2007)? The Visual Studio 2005 Service Pack 1 is supported since the WCSF – June 2007 release.

 

If you are using the WCSF – June 2007 release:

·         Did you follow the installation instructions?

·         Did you find any error during the installation process?

 

Please let me know if this helps.

 

Mariano Converti

http://blogs.southworks.net/mconverti
Oct 15, 2008 at 12:52 PM
Hi

iam using january 2007.
i have'nt get any error while instaling ..
its successfully instaled ,but not showing in visual studio 2005 under GuidancePackage.
please help me.
Oct 15, 2008 at 3:50 PM

Hi

 

The WCSF – January 2007 release does not bring support for Visual Studio 2005 Service Pack 1 and was built for older releases of GAX/GAT.

 

I recommend you to upgrade it to the WCSF – June 2007 release or to the Composite Web Client Automation Bundle. The following article contains steps to do so:

·         Upgrading from Web Client Software Factory - January 2007 release

 

Please let me know if this helps.

 

Mariano Converti

http://blogs.southworks.net/mconverti